INGREDIENTS:
-
300 g d’arròs especial per risotto (arròs arborio)
-
100 g de bolets deshidratats
- 50
g d’oli d’oliva
- 1
ceba petita (100 g aproximadament)
- 50
g de formatge parmesà
- 30
g de mantega
-
850 mL de caldo o aigua amb una pastilla de caldo o l’aigua de rehidratar els
bolets o vi blanc
-
sal
-
julivert picat per decorar
PREPARACIÓ:
1.
Posar els bolets amb aigua per hidratar-los
2.
Triturar el parmesà a vel progressiva
5-10. Guardar-lo en un vol
3.
Afegir la ceba i trossejar-la uns segos a vel
4. Afegir l’oli i progrmar 7
min/varoma100/vel 1
4.
Afegir els bolets i trossejar-los uns segos a vel 4 i progrmar 1
min/varoma/vel 1
5.
Afegir les papallones i l’arròs i programar 1 min/varoma/vel 1 per tal que es barregi tot bé
6.
Afegir 850 g de líquid, essent aquest al màxim l’aconseguit rehidratant els
bolets i la resta aigua natural fins arribar a la quantitat necessària
7.
Afegir sal i programar 15 min/100 ºC/vel
1/gir a l’esquerra
8.
Acabat el temps afegir la mantega i el parmesà i programar 2 min/100 ºC/vel 1
9. Decorar el plat amb
julivert picat
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada