dilluns, 18 de març del 2013

RISOTTO DE CEPS


 
INGREDIENTS:

- 300 g d’arròs especial per risotto (arròs arborio)

- 100 g de bolets deshidratats

- 50 g d’oli d’oliva

- 1 ceba petita (100 g aproximadament)

- 50 g de formatge parmesà

- 30 g de mantega

- 850 mL de caldo o aigua amb una pastilla de caldo o l’aigua de rehidratar els bolets o vi blanc

- sal

- julivert picat per decorar

 

PREPARACIÓ:

1. Posar els bolets amb aigua per hidratar-los

2. Triturar el parmesà a vel progressiva 5-10. Guardar-lo en un vol

3. Afegir la ceba i trossejar-la uns segos a vel 4. Afegir l’oli i progrmar 7 min/varoma100/vel 1

4. Afegir els bolets i trossejar-los uns segos a vel 4 i progrmar 1 min/varoma/vel 1

5. Afegir les papallones i l’arròs i programar 1 min/varoma/vel 1 per tal que es barregi tot bé

6. Afegir 850 g de líquid, essent aquest al màxim l’aconseguit rehidratant els bolets i la resta aigua natural fins arribar a la quantitat necessària

7. Afegir sal i programar 15 min/100 ºC/vel 1/gir a l’esquerra

8. Acabat el temps afegir la mantega i el parmesà i programar 2 min/100 ºC/vel 1
9. Decorar el plat amb julivert picat

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada