Tot i que la recepta té el nom de fideuà, al provar-los tenen més gust de fideus a la cassola que de fideuà!
INGREDIENTS:
- 250 g de gambes
- 150 g de cloïsses
- 1 sèpia
- 1 calamar
- 1 dent d’all
- 100 g d’oli
- 130 g de ceba
- 100 g de tomata triturat
- 100 g de pebrot vermell
- 100 g de pebrot verd
- 400 g de fideus de fideuà
- 1 cullarada de nyora picada, sal i safrà
PREPARACIÓ:
1. Pelar les gambes i col·locar els caps i peles dins del got. Afegir
50 g d’oli i programar 5 min/varoma/vel1
2. Afegir 1 litre d’aigua i programar 10 min/varoma/vel2. Col·lar amb el
cistellet el caldo i reservar-lo
3. Esbandir el got i escalfar l’oli 5 min/varoma/vel1. Abans que s’acabi el
temps afegir l’all i la nyora
4. Afegir la ceba i els pebrots i trossejar al gust. Col·locar les
papallones i programar 5 min/varoma/vel1/gir a l’esquerre. Després afegir el calamar, la sèpia,
les cloïsses i les gambes i seguir sofregint 10 min/varoma/vel1/gir a l’esquerre
5.
Afegir el caldo preparat anteriorment, la sal i el safrà i programar 17
min/varoma/vel1. Quan comenci a bullir afegir els fideus i coure 10
min/100 ºC/vel1. Deixar resposar una mica abans de servir
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada