dilluns, 18 de març del 2013

FIDEUÀ


 
Tot i que la recepta té el nom de fideuà, al provar-los tenen més gust de fideus a la cassola que de fideuà!

INGREDIENTS:

- 250 g de gambes

- 150 g de cloïsses

- 1 sèpia

- 1 calamar

- 1 dent d’all

- 100 g d’oli

- 130 g de ceba

- 100 g de tomata triturat

- 100 g de pebrot vermell

- 100 g de pebrot verd

- 400 g de fideus de fideuà

- 1 cullarada de nyora picada, sal i safrà

 

PREPARACIÓ:

1. Pelar les gambes i col·locar els caps i peles dins del got. Afegir 50 g d’oli i programar 5 min/varoma/vel1

2. Afegir 1 litre d’aigua i programar 10 min/varoma/vel2. Col·lar amb el cistellet el caldo i reservar-lo

3. Esbandir el got i escalfar l’oli 5 min/varoma/vel1. Abans que s’acabi el temps afegir l’all i la nyora

4. Afegir la ceba i els pebrots i trossejar al gust. Col·locar les papallones i programar 5 min/varoma/vel1/gir a l’esquerre. Després afegir el calamar, la sèpia, les cloïsses i les gambes i seguir sofregint 10 min/varoma/vel1/gir a l’esquerre
5. Afegir el caldo preparat anteriorment, la sal i el safrà i programar 17 min/varoma/vel1. Quan comenci a bullir afegir els fideus i coure 10 min/100 ºC/vel1. Deixar resposar una mica abans de servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada