M'agradaria que aquest blog fos una eina per compartir entre nosaltres receptes i "truquillos" sobre cuina. Especialment dedicat a la thermomix, la màquina que ens ajuda i ens fa més fàcil el dia a dia a la cuina. Sense la thermomix i sense les meves Ladies aquest blog no existiria! Espero que us agradi i que hi participeu!
dilluns, 18 de març del 2013
CREMA CATALANA
INGREDIENTS:
- 1 litre de llet sencera
- 150 gr de sucre
- Tota la pell d'una llimona
- Una barra de canyella
- Un sobre de flam "potax" (marca "maizena")
- 4 rovells d'ou
PREPARACIÓ:
1.- Del litre de llet en separem una tassa.
2.- Col.loquem la papallona al got i posem la resta de la llet, el sucre i els rovells d'ou. Programem 15 segons velocitat 3,5.
3.- Afegim la pell de la llimona i la canyella. Programem 11 minuts temp.90 º velocitat 2
4.-A la tassa on hem posat la llet separada i afegim el sobre de "potax" i anem barrejant.
5.- Quan faltin 30 segons per acabar els 11 minuts, retirem el cubilet i aboquem el preparat de la tassa. Programem 2 minuts més a temperatura 100 º velocitat 2.
6.- Deixem reposar una mica i ja podem destapar el vas. Treiem la papallona i ja podem servir-ho en un vol o amb cassoletes.
7.- Si ens agrada cremada quan estigui freda i posem sucre a sobre i la cremem.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Hola Anna,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat