diumenge, 24 de març del 2013

BUNYOLS DE L'EMPORDÀ




INGREDIENTS

 
10 grs. llevat

500 kg. farina

3 ous

1 pells de llimona

125 grs. sucre

mig got d’ oli

mig got de llet

50 grs. matafaluga

mitja copeta d’ anís
 

 PREPARACIÓ: 

Rallar la pell de llimona velocitat màxima.

Posar tots els ingredients menys la farina i el llevat, programar 1’- 37º vel.4

Afegir la farina i el llevat 10’’ vel. 6 i 3’ vel. Espiga.

Deixar reposar la massa (unes dues hores), fregir amb oli de girasol i arrebossar amb sucre.
 
Bona pasqua!

 

1 comentari:

  1. Hola,

    Hem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar Lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.

    A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!

    Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.

    Vols formar part d’aquesta gran familia?

    Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!

    Carles Vicente
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina