INGREDIENTS
10 grs. llevat
500 kg. farina
3 ous
1 pells de llimona
125 grs. sucre
mig got d’ oli
mig got de llet
50 grs. matafaluga
mitja copeta d’ anís
PREPARACIÓ:
Rallar la pell de
llimona velocitat màxima.
Posar tots els
ingredients menys la farina i el llevat, programar 1’- 37º vel.4
Afegir la farina i el
llevat 10’’ vel. 6 i 3’ vel. Espiga.
Deixar reposar la
massa (unes dues hores), fregir amb oli de girasol i arrebossar amb sucre.
Bona pasqua!
Hola,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar Lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 37.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.000 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat forma part del segon portal de receptes més important del món, amb presència a 37 països diferents. Tenim pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres.
Vols formar part d’aquesta gran familia?
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat