1 kg de tomàquets madurs i vermells
1 gra d'all
Mig cogombre
2 llesques de molla de pa sucada amb vinagre de modena
1 cullerada de sal
70 gr d'oli d'oliva verge extra
200 gr d'aigua
2 llesques de molla de pa sucada amb vinagre de modena
1 cullerada de sal
70 gr d'oli d'oliva verge extra
200 gr d'aigua
PREPARACIÓ:
Una estona abans de fer-lo posem en un plat les dues llesques de pa sense crosta amb vinagre.
Rentem els tomàquets i el cogombre i ho posem al vas juntament amb l'all, el pa, la sal i l'aigua. Programem 30 segons a velocitat 5 i després 3 minuts a velocitat 10. Afegim l'oli d'oliva i programem 3 minuts a velocitat 10.
Si el fem al moment podem posar l'aigua freda. Si us agrada més espès podem posar menys aigua.
Es pot servir amb uns "picatostes".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada