dilluns, 14 de gener del 2013

PASTÍS DE PASTA DE FULL, POMA I CREMA

 

 
 


Ingredients:
 
1 làmina de pasta de full ("hojaldre")
Crema pastelera (veure llibre imprescindible thermomix)
3 pomes aproximadament
Mermelada de pressec
 

Elaboració:
 
Extens la pasta de full i doblegues cap endins tot el perímetre aproximadament 1 centímetre. Llavors ho doblegues endins perquè es faci com una barrera perquè la crema no sobresurti.






No fa falta que punxeu la massa de pasta de full, al posar-hi la poma i la crema ja quedarà bé.
 
Cobrim la base amb la crema i posem els talls de poma ben prims a sobre.

Escalfes tres cullerades de mermelada amb dues cullerades d'aigua i una mica de sucre, ho ben remenes perquè no quedin gromolls i ho extens amb un pinzell per sobre.
 
Posar-ho al forn a 170 graus amb escalfor a dalt i baix fins que ho vegis dorat.
Quan l'acabis de treure del forn, torna-la a pintar amb mermelada.
Nuri, aquesta te la dedico!! muà!!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada