Us penjo la recepta d'un pa molt ràpid de fer, avui l'he fet per sopar i la veritat és que ha quedat molt bo!
INGREDIENTS:
180 gr d'aigua
350 gr de farina de força
1 pastilla de llevat fresc (20 gr)
20 gr d'oli d'oliva
10 gr de sal
Bossa per anar al forn ("bolsas para asar")
ELABORACIÓ:
1.- Poseu l'aigua, l'oli i la sal al got i programeu 2 min., 37º, velocitat cullera.
2.- Afegiu la farina i programeu 2 min, 37º, velocitat espiga
3.- Afegiu el llevat i programeu 1 min, 37º, velocitat espiga
4.- Si veieu que us queda una massa molt enganxosa tireu-hi més farina i feu espiga uns 30 segons perquè s'amassi.
5.- Apretem la massa i li fem primer una forma allargada i després fem com si li fessim un nus (al voltant del braç).
6.- Mullem el pa amb una mica d'aigua, després amb oli i finalment tirem per sobre una mica de farina. El poseu dins la bossa de forn; que també hi haurem tirat unes gotes d'oli. Tanquem la bossa i fem un foradet o tall petit a prop del nus.
7.- Posem al forn (sense escalfar abans així llevarà més ràpid amb l'escalfor del forn) uns 45 minuts, 220º, posició dalt i baix i amb aire. A la safata del mig de forn.
8.- Un cop fet el pa, el treieu de la bossa perquè no s'humitegi.
Anna, aquests pa t'ha quedat super be.
ResponEliminaFelicitats Anna i endavant.
Moltes gràcies Ramon!
Elimina