Avui una recepta sense thermomix! Aquest entrant el dia de Reis va triomfar! I és per això que tan la meva mare com la mare d'en Jaume me l'han demanat. Us la dedico a vosaltres, les Montses!
INGREDIENTS:
1 ceba grossa
100 gr pernil salat (aprox)
Formatge de cabra
Pasta filo (bossa de plàstic verda)
Mantega
Sal
Sucre
ELABORACIÓ:
1.- Tallem la ceba petita i la posem la ceba a fregir, al principi a foc més fort i després anar baixant el foc. Un cop està una mica rosseta i tirem una mica de sucre i sal. Quedarà una ceba una mica caramelitzada.
2.- Afegim el prenil tallat molt petit o triturat amb la thermomix. Ho deixem una estoneta, no massa.
3.- De cada làmina de pasta filo en fem 4 trossets iguals i els pintem amb mantega fosa.
4.- Posem al mig de cada troç una mica del sofregit de ceba i pernil i també un troç de formatge de cabra.
5.- Fem un farcellet amb la pasta filo i ho lliguem amb cordill.
6.- Ho posem al forn fins que veiem que la part de dalt del farcellet està rossa.
7.- Treiem els cordills i ja podem servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada