diumenge, 20 de gener del 2013

HAMBURGUESA



INGREDIENTS:

20 gr de mantega
1 raig d'oli
1 pessic de sal
1 pessic de pebre
500 gr de carn picada (vedella, porc o mixta)
1 ou
1 cullerada de sal

ELABORACIÓ:

1.- Posem al vas la mantega, el pessic de sal i pebre i l'oli. Programem 4 minuts / varoma, velocitat 1.
2.- Incorporem la carn, l'ou i la cullerada de sal i programem 12 segons, gir esquerra, velocitat 3.
3.- El hi donem forma i els posem una estona a la nevera perquè agafin consistència.

Si ens agraden amb formatge o amb qualsevol altre ingredient ho incorporem al pas 2. Si ens agraden amb ceba fem un pas abans de l'1: posem la ceba al vas i programem 5 segons velocitat 5. Abaixem els trossets de ceba a baix i passem a fer el pas 1.

A casa els hi han agradat moltíssim!! intentaré fer-ne un dia de diferents tipus i congelar!!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada