M'agradaria que aquest blog fos una eina per compartir entre nosaltres receptes i "truquillos" sobre cuina. Especialment dedicat a la thermomix, la màquina que ens ajuda i ens fa més fàcil el dia a dia a la cuina. Sense la thermomix i sense les meves Ladies aquest blog no existiria! Espero que us agradi i que hi participeu!
diumenge, 20 de gener del 2013
HAMBURGUESA
INGREDIENTS:
20 gr de mantega
1 raig d'oli
1 pessic de sal
1 pessic de pebre
500 gr de carn picada (vedella, porc o mixta)
1 ou
1 cullerada de sal
ELABORACIÓ:
1.- Posem al vas la mantega, el pessic de sal i pebre i l'oli. Programem 4 minuts / varoma, velocitat 1.
2.- Incorporem la carn, l'ou i la cullerada de sal i programem 12 segons, gir esquerra, velocitat 3.
3.- El hi donem forma i els posem una estona a la nevera perquè agafin consistència.
Si ens agraden amb formatge o amb qualsevol altre ingredient ho incorporem al pas 2. Si ens agraden amb ceba fem un pas abans de l'1: posem la ceba al vas i programem 5 segons velocitat 5. Abaixem els trossets de ceba a baix i passem a fer el pas 1.
A casa els hi han agradat moltíssim!! intentaré fer-ne un dia de diferents tipus i congelar!!
Bon profit!
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada