Ingredients:
Primer pas:
50gr.
d’oli
100
gr. d’aigua
1
polsim de sal
50
gr. de llard de porc
Segon pas:
20
gr. de llevat premsada
1
polsim de sucre
300
gr. de farina (aprox.)
Tercer pas:
100
gr. de ceba
100
gr. de pebrot vermell
100
gr. de pebrot verd
100
gr. de carbassó sense pelar
100
gr. d’oli d’oliva
Una
cullerada de pebre vermell dolç
Dues
culleradetes de sal
Elaboració:
Tirar
els ingredients del primer pas al vas, programar 30 segons, temp.37º, vel. 2.
Afegir
els ingredients del segon pas, i programar de 15 a 20 segons a vel.6. Treure la
massa i estirar-la molt prima.
Seguidament
tirem els ingredients del tercer pas i trossegem 4 o 5 segons a vel.4, posar
les verdures sobre la massa i deixar-ho reposar uns minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada